Stadswandeling met gids Den Bosch

Wat leuk dat je een stadsrondleiding wil doen of een fotoshoot + tour. Selecteer eerst een dag en daarna eronder een tijd. Specificeer ook de activiteit en het aantal personen. Dit is voor Willem, zodat hij weet met hoeveel personen je komt. Klik vervolgens op de knop ‘in winkelwagen’.

Wil je op een andere dag reserveren dan in het weekend bijvoorbeeld op een vrijdag of op een avond neem dan contact met Willem op doormiddel van bovenstaande contact knop aan te klikken.

Privé stadswandeling Den Bosch met gids?

Ontdek samen met stadsgids Willem Den Bosch! Hij is hier opgegroeid en nog steeds woonachtig! Willem laat je in een kleine 2 uur tijdens de privé stadswandeling in Den Bosch de hoogtepunten van de stad zien met als absolute hoogtepunt; de Sint-Janskathedraal! Hij houdt het luchtig en speelt met zijn verhalen in op de groep. Willem vertelt zijn eigen verhaal over de stad, als trotse inwoner van de stad kent hij Den Bosch als geen ander. Hij vertelt zijn eigen verhaal over de stad; de mooie kanten maar ook de mindere kanten, de historie en de leuke weetjes. Kortom hij speelt met zijn verhalen in op de groep waardoor je een tocht gaat maken die je niet snel zal vergeten.

We vertrekken vanaf vanaf het station. Vervolgens lopen we snel de drukte van de stad uit richting plekken zoals de Uilenburg, Het Bossche Broek, De Sint Janskathedraal en laat je ook verrassen met onbekende idyllische plekjes in Den Bosch! We lopen voornamelijk door smalle straatjes en we ontdekken de rustige plekken van de stad. We lopen langs Zoete lieve Gerritje en eindigen bij de Zoete Lieve Moeder, waar traditiegetrouw iedereen gelegenheid kan pakken om een kaartje aan te steken in de Sint Janskathedraal.

Willem vertelt zijn eigen verhaal over de stad, haar inwoners en heeft onafhankelijke tips voor een goede restaurant, koffietentje, café en dat ene bijzondere winkeltje.

Ontdek de stad met !

Kenmerken privé stadswandeling Den Bosch met gids;

  • Afstand: 5 kilometer
  • Duur: 1,5 uur tot 2 uur
  • Maximaal 12 personen
  • Betaling vooraf
  • Jij kiest zelf wie er mee gaat
  • De route is rolstoelvriendelijk
  • 54,50 euro voor maximaal 4 personen. Daarna iedere extra persoon 7,50 euro. 

wanneer?

Je kunt de privé stadswandeling Den Bosch met gids het gehele jaar boeken op de volgende momenten:

  • Vrijdag 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur
  • Zaterdag 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur
  • Zondag 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur

Staat jouw gewenste tijdstip er niet tussen voor een privé stadswandeling in Den Bosch? Vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Willem. Hij geeft snel antwoord op je vragen.

Willem werkt samen met een groep stadsgidsen die dezelfde kwaliteiten dragen als hijzelf. Het enthousiasme, de ervaring en het plezier komen ook naar voren bij de andere stadsgidsen met wie hij samenwerkt.