tips

Wil je de dag beginnen in een koffietentje of juist de lange dag eindigen in een restaurant of café? Hieronder een aantal tips van Willem zelf:

Restaurants

 

noemme

Vegetarisch of veganistisch eten dat kan bij Noemme. Een smaakbeleving die, in combinatie met de bijzonder wijnen, nog dagen lang je tong streelt. Dat alle is een gezellige sfeervolle omgeving met leuke bediening aan het begin van de Korte Putstraat.
Korte Putstraat 1-g | website.

Yalla Yalla

Typische gerechten uit het Midden-Oosten. Met veel smaak door middel van de kruiden en weinig vlees. De mensen in de keuken en in de bediening komen hoofdzakelijk uit het Midden-Oosten. Voor 27 euro word je compleet verrast. Reserveren is wel noodzakelijk.
Postelstraat 4 | website.

Tante Wonny

Surinaams eten in Midden-Amerikaanse sferen. Even toe aan een snelle hap? Hier snel eten of meenemen is echt een goede optie. Aanrader is de rotti! (stiekem smaakt alles enorm goed)
Hinthamerstraat 115 | website.

Pizzabar Deeg

Industrieel Italiaans restaurant waar ze heerlijke, goed belegde pizza’s serveren.
Verwersstraat 46 | website.

Ff Swanjee

Voor een x bedrag roep je het aantal gangen op en vraagt om passende wijnen en je bent met uitzicht op de Sint Jan een paar uurtjes zoet.
Hinthamerstraat 76-78 | website.

Koffietent

Drab

Midden in de populaire wijk Uilenburg in de binnenstad heb je Drab. Een leuk tentje met gezellig personeel. Tip is de bananenbrood!
Kruisstraat 12 | website.

Café (ook voor een hapje)

Bar le Duc

Een goede kroeg om de dag af te sluiten met een hapje of voor het stappen nog een drankje te doen. Bar le Duc heeft tevens een enige echte stadsbrouwerij; eigen gebrouwen biertjes rechtstreeks van de tap. Achterin de Bar le Duc liggen nog diverse spelletjes om de avond mee te doden.
Korenbrugstraat 5-7 | website.

Café de Palm

De enige echte Bossche Kroeg waar veel jazz, soul, blues en funk op de achtergrond wordt gedraaid. Hoofdgerechten zijn er te krijgen voor 12 euro per gerecht, de spareribs zijn de specialiteit! Voor een biertje erbij heb je veel keus.
Hinthamerstraat 82 | website.